Referanser

 

«Jeg må innrømme at jeg er imponert over effektiviteten og profesjonaliteten til Foto Norden. I tillegg er bildene fine og elever og ansatte er fornøyde! For meg personlig har det vært arbeidsbesparende å bruke dere, så vi vil gjerne fortsette samarbeidet.»

Kjell-Arne Østvold

Rektor, Løten ungdomsskole


«Må bare si at gjennomføringen av fotodagen var veldig bra.
De to fotografene møtte forberedte opp og hadde planer for en rask og god gjennomføring av fotograferingen.Vi har aldri tidligere hatt en så grei gjennomføring av dagen, og ønsker derfor å benytte oss av dere neste år også, og selvsagt med de samme fotografene dersom de fortsatt er hos dere. Og så mange flotte bilder !»

Randi Slaatten Nytrøen

Daglig leder, Bjørkebo barnehage


«Vi gjennomførte fotografering av alle våre lag og spillere, ca 80 lag og 1000 spillere fra 5 år til oldboys. Med god tilrettelegging og planlegging sammen med Foto Norden gikk dette veldig effektivt og bra. Våre spillere og trenere syntes gjennomføringen var veldig proff, og klubben er meget fornøyd med å ha laget vår første årbok. Dette vil vi gjenta!»

Tine Grødahl

Vålerenga Fotball


«Vi har nå benyttet oss av Foto Norden i flere år, og er svært fornøyd. I tillegg til en solid tjeneste for dokumentasjon av klubben, opplever vi profesjonell oppfølging og god kundebehandling. Med Foto Norden blir fotografering en liten oppgave for klubben, som gjennomføres svært effektivt, og virker godt planlagt!»

Ken Lid

Kasserer Råde IL Håndball


«Fotografen var super dyktig, veldig flink og utrolig koselig! Både med vår datter Emily og oss voksne. «

Åshild Holt Lona

Mammablogger

Tidenes barnehagebilde!