Jobb i Foto Norden

Vi har for tiden flere ledige stillinger:
Ledige stillinger som Skole- og Barnehagefotografer

Skole- og Barnehagefotograf!

Om Foto Norden AS

Foto Norden er et firma med lange tradisjoner innen fotografering av barn og unge på skoler og barnehager rundt om i hele landet. Foto Norden har med sine over 50 år i bransjen som mål å ha de beste fotografene i landet, høyest teknisk kvalitet, de beste fotografiske uttrykkene, de beste administrative løsningene for våre kunder, samtidig som vi skal være en gøy og bra gjeng, som vi håper at akkurat du vil være en del av.

Hvem søker vi?
Vi søker deg som vil jobbe som skolefotograf enten våren, høsten, eller begge deler i 2020. Du trives i møte med nye mennesker og kommuniserer godt med både barn og voksne. Du kan jobbe hos oss i minimum 3 måneder, august, september, og oktober for vår høstsesong. Du må ha førerkort klasse B. Vi har behov i hele landet.

Du bærer på en liten fotografdrøm og ønsker erfaringen, du er kanskje allerede en erfaren og etablert fotograf som ønsker å spe på inntekten i noen måneder, eller du er på søken etter å teste deg selv med nye og spennende utfordringer.

Du er løsningsorientert, jobber godt selvstendig, og trives samtidig med å jobbe sammen med andre. Du liker å kommunisere, du gir av deg selv, og du er opptatt av å skape positive opplevelser for barn og unge. Du behersker norsk eller svensk meget godt, både muntlig og skriftlig.

Som fotograf i Foto Norden er du vårt ansikt utad, og skal kunne formidle den kvalitet og service som vi står for. Derfor leter vi etter deg som er utadvendt, med en interesse for fotografi. Utdanning innen foto er intet krav, da opplæring vil bli gitt. Vi ser først og fremst etter du som kan tenke deg å jobbe på et engasjement i august, september, og oktober. Frilansere oppfordres til å søke.

Hos oss vil du bli godkjent skolefotograf etter deltakelse på Foto Norden-skolen i begynnelsen av august. Dette kurset vil gi deg all opplæring og forberedelser før du skal ut å fotografere selvstendig. Du vil også bli fulgt opp underveis både fra erfarne fotografer og fra kontoret.

Å jobbe som fotograf i Foto Norden krever at man trives med høyt tempo, og er trygg og løsningsorientert i stressende situasjoner.

Som skolefotograf hos oss vil du inngå i et større fotografteam, der kvalitet og trivsel står høyt. Hos oss vil du lære mye, om foto, om deg selv, og om andre. Som en del av vårt fotografteam vil du få muligheten til å reise og oppleve Norge, og det er en fordel om du er åpen for noen uker på veien. Foto Norden fotograferer skoler og barnehager i hele landet.

Viktig: Førerkort klasse B er et krav

Jobbtype: Sesong/Engasjement

Språk: Norsk muntlig og skriftlig

Søknad med CV, eventuelt spørsmål rundt stillingen sendes på epost til fotoavdelingen@fotonorden.no