Barnehage

Portrett

Våre erfarne fotografer velger ut minimum tre unike portretter av hvert barn. Vi tilbyr derfor stor grad av valgfrihet.

Dere kan selv velge hvilke bilder og bildeark dere ønsker. Dere har også mulighet til å velge produktpakker som vi har satt sammen.

Alt er opp til deg som kunde. Det er du som bestemmer.
Har dere flere barn som fotograferes av Foto Norden, vil disse være synlige på din unike side.
Husk at et bilde øker i verdi for hvert år som går.

Du som foresatt plukker ut bildene de liker best og kan selv velge det antallet bilder de ønsker ved å bestille, på www.fotonorden.no

Gruppebilder

Vi navnsetter alle gruppebilder slik at du som forelder enkelt kan lære deg navnene på barnas lekekamerater. Navnsatte gruppebilder gjør det også enkelt å huske hvem barnet gikk i barnehagen med ettersom årene går. Tradisjonsrike gruppebilder har verdi nå og i fremtiden. Navnene kommer flott frem under bildet.

Et øyeblikk for evigheten!

Søskenbilder

Har du flere barn i barnehagen tar vi gjerne bilder av dem sammen.Søskenbilder er også kjempefine gaver til familien. Morsomt å gi og hyggelig å få!

Bestill fotografering

For å bestille fotografering for din barnehage; kontakt vår booking-avdeling på 67 07 67 77 eller send mail til: booking@fotonorden.

Jeg jobber i barnehage

Her finner du vårt digitale verktøy for å sende inn navnelister  i forkant av fotografering. Har du spørsmål om hvordan du går frem kan du ta kontakt med oss på tlf 67 07 67 77, eller booking@fotonorden.no så hjelper vi deg.

Last opp navnelistene ved å trykke på linken under: